Tijdelijke actie prijzen

Interieur:  (standaard bij elke behandeling wordt alles buiten het zitgedeelte afgenomen, stof gezogen en schoon gemaakt)

Exterieur: (standaard bij elke behandeling wordt de buitenkant kras vrij gepoetst en de velgen behandelt)

pakket 1 (schoon/netjes) Euro 350,- 

-Leer: reinigen en in de was (onderhoudscrème  )  zetten.

het leer wordt gereinigd met onze extreem reiniger onder hoge druk  vervolgens wordt het leer behandelt met de Cosmetic  (reinigt, voed en beschermt het leder).

-Stof: reinigen en nare geuren behandeling.

de stof wordt behandelt met een sproei extract machine en onze Fabric Cleaner. Werkt tegen de meest voorkomende vlekken en vuil . Hierna spuiten wij de stof in met onze Aroma Spray zodat de stof langere tijd fris ruikt.                                                                                           

Teer en ander vuil wordt uit uw lak verwijdert.

De auto wordt gepolijst en krijgt een beschermende laag tegen vuil en water.

-Uw auto word grondig gereinigd met  hoge druk  om al het losse vuil zoals zand vliegen vogeluitwerpselen te verwijderen.

-Teer en ander vuil.Door normaal gebruik van uw auto word de lak zwaar vervuild. Teer en andere vuilsoorten komen op uw auto en vreten zich vast in de porien van de lak. Dit moet eerst verwijderd worden met een speciaal daarvoor gemaakte klei voordat de auto gepolijst kan worden.

-Vervolgens krijgt u een actieve shampoo op uw auto een langere periode makkelijk schoon te houden

pakket 2 (optimaal) Euro 550,-

-Leer: wordt gereinigd behandelt met onderhoudscrème op kleur plus een leather protector wax(OPTIMAAL RESULTAAT) en een lekker luchtje.

het leer wordt gereinigd met onze extreem reiniger onder hoge druk  vervolgens wordt het leer behandelt met de cosmetic op kleur. Zorgt ervoor dat uw originele kleur weer versterkt wordt van binnenuit waarna we een Leather Protector Wax aanbrengen en laten het drogen in de juiste omstandigheden. Kort nadat de leather protector wax is aangebracht wordt het ook ingespoten met de aroma spray zodat de frisse geur langere tijd aanwezig is.

-Stof: reinigen plus nare geuren behandeling plus Hardnekkige vlekken+water ,vuil afstotend behandeling en een lekker geurtje in de auto.

de stof wordt behandelt met een sproei extract machine en onze Fabric Cleaner. Werkt tegen de meest voorkomende vlekken en vuil . Nu wordt onze total clean tegen hardnekkige vlekken ook ingezet. Met de juiste handelingen werkt dit tegen alle menselijke resten bv: bloed, urine, zweet etc.- maar, ook tegen rode wijn, koffie, chocola, fruit, balpen etc.-.  Zodra dit is gedroogd gaan we de stof water en vuil afstotend maken. Hierdoor heeft u langer de tijd om de stoel te reinigen bij bv: een ongelukje onderweg en trekt het niet meteen in de stoel. Vervolgens wordt er weer een aroma spray gebruikt waardoor u interieur lekker lang fris ruikt.

-Teer en ander vuil wordt uit uw lak verwijdert. De auto wordt 2  keer gepolijst en tot slot een GLASCOAT BEHANDELING.

Alle voorgaande handelingen+

 -Voordat  uw auto voorzien kan worden van een glascoat behandeling moet uw lak minimaal 2 keer gepolijst worden. De eerste polijst behandeling die we uitvoeren is vrij grof om de hologrammen en was krassen in uw lak weg te slijpen. De volgende polijst behandeling is bedoeld om de lak zo glad mogelijk te maken zodat de glascoat een strakke ondergrond heeft voor een optimale hechting.

-Een glascoat is vloeibare siliciumdioxide in andere woorden vloeibare kwarts.Kwarts is het op een na hardste materiaal ter wereld  wat ontstaat onder extreem hoge druk in de grond. Deze kwarts word chemisch nagemaakt wat vloeibaar word aangebracht op uw lak wat uit hard tot een dunne glasharde laag wat de lak compleet verzegeld zodat lichte krassen en vuil niet bij uw lak kunnen komen. Tevens zorgt het voor een spiegel glans.

pakket 3(SHOWROOM) Euro 700,-

-Leer: wordt behandelt met een leather recolour plus een echte beschermlaag/coating (glans, semi glans of mat) voor een SHOWROOM LANGDURIG RESULTAAT. Ook krijgt u een onderhoudscrème mee die na 1 week moet worden toegediend om het leer soepel en sterk te houden en het werkt aanvullend op de beschermlaag. U mag ook terugkomen zodat wij dit door u doen. 

De leather recolour is geschikt voor sterk verkleurd leder en verbergt craquelé langere tijd. Eigenlijk is het zoals de naam zegt het leer herkleuren. Hierna wordt een beschermlaag(langzaam werkend product) geplaatst zodat u nog langer kunt genieten van een mooi interieur. Verder moet er nog een onderhoudscrème worden toegediend om de behandeling af te maken. Dit maakt de beschermlaag af door hem af te dichten op volle sterkte (na 1 week). U kunt ervoor kiezen om het gratis door ons te laten doen. Of u doet het simpel zelf met onze simpele instructies (2 handelingen opspuiten en uitwrijven met een schone pluisvrije doek).  

-Stof: reinigen plus hardnekkige vlekken behandeling. Bijwerken van schades plus een beschermlaag . Lekker geurtje en water vuil afstotend behandeling voor een SHOWROOM LANGDURIG RESULTAAT. 

de stof wordt behandelt met een sproei extractie machine en onze Fabric Cleaner. Werkt tegen de meest voorkomende vlekken en vuil . Nu wordt onze total clean tegen hardnekkige vlekken ook ingezet. Met de juiste handelingen werkt dit tegen alle menselijke resten bv: bloed, urine, zweet etc.- maar, ook tegen rode wijn, koffie, chocola, fruit, balpen etc.-. In overleg worden de schades bijgewerkt waar nodig (denk aan brandgaten, kleurvervaging op 1 a 2 delen of een stiknaad los). Zodra dit is gedroogd en of gedaan gaan we de stof water en vuil afstotend maken. Hierdoor heeft u langer de tijd om de stoel te reinigen bij bv: een ongelukje onderweg en trekt het niet meteen in de stoel. Vervolgens wordt er weer een aroma spray gebruikt waardoor u interieur lekker lang fris ruikt.

Teer en ander vuil wordt uit u lak verwijdert. De auto wordt 3 keer gepolijst en maar liefst 2 keer een GLASCOAT BEHANDELING.   

Alle voorgaande handelingen+

-Als we uw auto drie keer polijsten doen we dat nog een stap grover om nare schades zoals schrammen en lichte sleutelkrasjes  te verwijderen. Dit zorgt ook weer voor lichte schades in de lak wat vervolgend weg gepolijst word in de volgende 2 stappen zodat de glascoat een strakke ondergrond heeft voor een optimale hechting. 

- 2 KEER GLASCOATING 

simpelweg hoe dikker de laag hoe beter de bescherming en glans.

 

pakket 4 (ALL IN) 950

Aan alles wordt gedacht. Het super uitgebreide pakket . Wij doen er alles aan om u auto weer in showroomstaat te verkrijgen. Alle bovengenoemde opties maar dan nog vele malen beter en vaker.

 -Leer: opnieuw dekverven en craquelé behandeling plus een beschermlaag(glans, semi glans of mat voor SHOWROOM resultaat). Ook krijgt u een onderhoudscrème mee die na 1 week moet worden toegediend om het leer soepel en sterk te houden en het werkt aanvullend op de beschermlaag. U mag ook terugkomen zodat wij dit voor u doen.

Het leer wordt voorbehandeld (gereinigd, gepolijst en ontvet) en onder hoge druk geverfd.

De craquelé en schades worden opgevuld waar nodig is. Als alle puntjes op de i zijn wordt er een coating naar keuze(mat, semi mat of glans) toegepast. Na 1 week moet er een onderhoudsmiddel worden toegepast die aanvullend werkt op de beschermlaag die op zijn sterkte is na 1 week. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of te laten doen door ons.  

-Stof: reinigen plus hardnekkige vlekken behandeling waarna vervolgens schades worden weggewerkt en opnieuw  geverfd en u krijgt een nieuwe beschermlaag/coating. Tot slot een lekker geurtje en een kit om uw auto schoon en beschermd te houden.

de stof wordt behandelt met een sproei extractie machine en onze Fabric Cleaner. Werkt tegen de meest voorkomende vlekken en vuil . Nu wordt onze total clean tegen hardnekkige vlekken ook ingezet. Met de juiste handelingen werkt dit tegen alle menselijke resten bv: bloed, urine, zweet etc.- maar, ook tegen rode wijn, koffie, chocola, fruit, balpen etc.-. Alle schades worden weggewerkt waar mogelijk is. Zodra dit is gedroogd en of gedaan gaan we de stof water en vuil afstotend maken. Hierdoor heeft u langer de tijd om de stoel te reinigen bij bv: een ongelukje onderweg en trekt het niet meteen in de stoel. Vervolgens wordt er weer een aroma spray gebruikt waardoor u interieur lekker lang fris ruikt.

Teer en ander vuil wordt uit u lak verwijdert. De auto wordt maar liefst 4 keer gepolijst en 3 keer behandelt met een GLASCOATING.

Alle voorgaande handelingen+

Bij dit pakket polijsten we uw auto 4 keer om zoveel mogelijk krassen narigheid en oneffenheden uit uw lak te verwijderen voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarbij behandelen we uw auto 3 maal met een glascoat behandeling om een zo lang mogelijke bescherming en glans op uw auto te te krijgen wat tot anderhalf jaar kan blijven zitten. 

 

 

*Extra (vraag naar de mogelijkheden) 

Cabrio dak herstel.

Nieuw stuk in stofferen op kleur. Leer en Stof!

Schades oppervlakkig bijwerken of compleet gerestaureerd.

Koplamp restauratie.

Heeft u nog extra wensen? Geen Probleem.

Alle prijzen zijn gebaseerd op normale personenauto's en ex.- btw